logo


7 zumba-trender du må følge i år


Hei, zumbaentusiaster! Er du klar for å ta treningsrutinene dine til nye høyder? Zumba utvikler seg stadig, og det kommer stadig nye trender som fyrer opp dansefesten. Her er sju zumba-trender du absolutt ikke må gå glipp av i år:
1. Zumba in the Elements
Tenk deg Zumba utendørs, omgitt av naturens skjønnhet! Denne trenden handler om å flytte Zumba-festen ut i det fri, blant trær, ved sjøen eller på en solrik gressplen. Nyt frisk luft, vakker utsikt og en ekstra dose endorfiner.
2. Zumba Glow
Lys opp dansegulvet med Zumba Glow! Denne morsomme og energiske treningen foregår i et mørkt rom med sortlys, som lyser opp fargerike klær og tilbehør. Dans deg gjennom en eksplosjon av neonfarger og la lyset veilede bevegelsene dine.
3. Zumba Gold
Zumba er ikke bare for de unge og spreke! Zumba Gold er en modifisert versjon av treningen, designet for eldre voksne eller de med bevegelsesbegrensninger. Den fokuserer på lave støtbevegelser, enklere koreografi og passende intensitetsnivå for alle.
4. Zumba Kids
La barna dine bli med på Zumba-moroa! Zumba Kids er en morsom og lærerik trening som er spesielt utviklet for barn. Med fargerike bevegelser, fengende musikk og spill lærer barna koordinasjon, rytme og selvfølgelig å ha det gøy.
5. Zumba Sentao
Klar for en utfordrende vri på Zumba? Zumba Sentao er en sittende treningstime som kombinerer Zumba-rytmer med styrkeøvelser i stolen. Den styrker kjernemuskulaturen, forbedrer balansen og gir en god treningsøkt uten å belaste leddene.
6. Zumba Toning
Vil du forme kroppen mens du danser? Zumba Toning bruker lette vekter eller motstandsbånd for å øke intensiteten og målrette spesifikke muskelgrupper. Svev gjennom koreografien og skulpturer deg en slankere og mer tonet kropp.
7. Zumba Strong
Forbered deg på en skikkelig trening med Zumba Strong! Denne treningen kombinerer Zumba-bevegelser med kroppsvektsøvelser, slik at du får en full kroppsøkt som bygger styrke, utholdenhet og smidighet.
Uansett hvilken trend du velger, er Zumba en fantastisk måte å holde seg i form, ha det gøy og få nye venner. Så ta på deg dansemålene, skru opp musikken og la Zumba-rytmen fylle deg med glede og vitalitet!