logo


2015'te Zumba ile Yaşadığım Şahane Deneyim


Merhaba Zumba severler! 2015 yılında Zumba ile tanışma hikayemi sizinle paylaşmak için çok heyecanlıyım. Zumba'ya ilk başladığımda bir spor salonunda deneme dersine katılmıştım. O kadar eğlenceliydi ki hemen ilk seanstan sonra aşık oldum!
Zumba, Latin müziğinin ritmiyle yapılan bir dans aerobik türüdür. Hep hareket etmek isteyen ama dans yeteneğim olmadığını düşünen biri olarak Zumba benim için mükemmeldi. Her hareket basit ama bir araya geldiklerinde inanılmaz bir enerji yaratıyorlardı.
İlk birkaç dersimde biraz yorulduğumu itiraf etmeliyim. Ama Zumba'nın güzel tarafı da buydu zaten. Kendimi zorluyor ama bir yandan da çok eğleniyordum. Her ders bir partinin içindeymiş gibi hissettiriyordu.
Zumba'nın sadece fiziksel değil, aynı zamanda zihinsel faydaları da oldu benim için. Dans etmek stresimi atmama ve kendimi daha iyi hissetmeme yardımcı oldu. Ayrıca, derslerde farklı insanlarla tanışma fırsatı buldum ve yeni arkadaşlıklar edindim.
Zumba'yı o kadar sevdim ki düzenli olarak derslere gitmeye başladım. Her seferinde farklı bir enerji yakalıyordum. Bazı derslerde daha çok terledim, bazılarında ise daha çok dans etmenin tadını çıkardım. Ama her dersten sonra kendimi harika hissediyordum.
2015'in benim için en önemli yıllarından biriydi çünkü Zumba ile tanıştım. Zumba sayesinde hem sağlıklı hem de mutlu bir hayat sürmeye başladım. Zumba'yı hayatıma soktuğum için kendimi çok şanslı hissediyorum.
Eğer siz de hareket etmekten hoşlanıyorsanız ve eğlenceli bir spor arıyorsanız, Zumba'yı kesinlikle denemenizi öneririm. Zumba ile hem formunuzu koruyacak hem de stresinizi atacaksınız. Üstelik bunu çok eğlenerek yapacaksınız. Zumba'ya başlamak için ihtiyacınız olan tek şey rahat kıyafetler ve iyi bir müzik listesi.
Hadi Zumba ile dansın ve sağlığın tadını çıkarın!